Vogel Wonen

Eindelijk eenvoudig mooi wonen

Ons Verhaal

Graag stellen wij ons even voor. Wij zijn Peter en Ruud Vogel, ondernemers van Vogel Wonen. Onze woonwinkel is onze trots. Niet alleen aan de Rivierdijk in Sliedrecht, maar ook online. De website hebben we zo ingericht dat je volop inspiratie kunt opsnuiven, ideeën kunt opdoen en het zo eenvoudig en overzichtelijk mogelijk kiezen is uit onze bijzondere collectie.

Wie eerst wil voelen, vergelijken of van dichtbij wil kijken, is natuurlijk ook van harte welkom in de showroom.

Het team

Met inzet, interesse en persoonlijke aandacht bereik je de grootste successen. Alle medewerkers zijn daarom niet alleen deskundig en creatief, zij beleven ook veel plezier aan nauwe samenwerking met mensen die het optimale uit hun huis willen halen. Voor ieder budget en iedere aanschaf in huis, hoe klein ook, zoeken zij met liefde die elementen die je woongenot verhogen.

geschiedenis van vogel wonen


Vogel Wonen is één van de oudste interieur specialisten uit de regio. Gestart in Kinderdijk als kleine woonspecialist. In 1972 verhuisde Vogel Wonen naar het Makado Center in Alblasserdam. In 1973 breidde Vogel Wonen uit met een filiaal in Sliedrecht. In 1976 groeide het filiaal van Vogel Wonen in Alblasserdam wederom uit zijn jasje en werd de overstap gemaakt naar een groter pand aan het Wilgenplein. In 1984 werd besloten om beide filialen onder de eigen naam voort te zetten, waarbij de vestiging in Sliedrecht uiteindelijk de naam Vogel Wonen behield.

Vogel Wonen is nu gevestigd aan de Rivierdijk in Sliedrecht. Vandaag de dag staan wij aan het roer van Vogel Wonen. Begin 2014 is de showroom compleet onder handen genomen en daarmee zijn we de meest toonaangevende, inspirerende woonwinkel van de regio geworden.


Peter & Ruud Vogel
Vogel Wonen Sliedrecht

Meer afbeeldingen

Stel een vraag

* verplichte velden
Heeft u vragen? Neem contact op.